Open dag

Tuindershof - De Erven

Zaterdag 4 februari 2023

Meld je nu aan

Kom langs tijdens de open dag op zaterdag 4 februari

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt? En is één van je goede voornemens om in 2023 nu toch echt die volgende stap in jullie wooncarrière te zetten? Dan is Tuindershof – De Erven the place to be! Maak live kennis met deze groene en duurzame woonwijk. En met de gemoedelijke, dorpse sfeer zoals je die kent van het oude Pijnacker.

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Tuindershof De Erven bieden wij op zaterdag 4 februari tussen 11.00 en 13.00 uur de mogelijkheid om een rondleiding bij te wonen in de wijk Tuindershof en in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Heb jij een financiële vraag? Ook de financieel adviseurs van de Rabobank zijn aanwezig. Kom langs tijdens de open dag op 4 februari en stel al jouw vragen. Uiteraard is er ook de gelegenheid om de omgeving te leren kennen en langs de bouwplaats te lopen.

Meld je nu aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Je bent:*

E-mailadres*
Met hoeveel personen verwacht je te komen?
Je persoonsgegevens*
Voor het organiseren van dit evenement gebruiken wij een beperkt aantal van je persoonsgegevens, bijvoorbeeld om de toegangscontrole te kunnen uitvoeren. Ook kunnen er tijdens het evenement foto’s of video opnamen gemaakt worden. Als je hier geen prijs op stelt verzoeken wij je dit bij de fotograaf en bij ons vooraf aan te geven. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je vinden in ons privacy statement.

© 2023 BPD Bouwfonds gebiedsontwikkeling