Inloopavond Molensloot Havenbuurt

Donderdag 11 januari 2024, 19:00 uur
Locatie: De Rank (Van Weelystraat 2, De Lier)

Meld u hieronder aan

Registreren

Aan de oostzijde van de Lier is al jaren ruimte gereserveerd voor een grote uitbreidingslocatie. De verouderde kassencomplexen zijn inmiddels allemaal gesloopt en hebben ruimte gemaakt voor een aantrekkelijk, nieuw woongebied met totaal circa 880 woningen en een school. Nagenoeg alle woningen in de Vlasbuurt zijn gerealiseerd en de bouw van de eerste woningen in de Wilgenbuurt start begin 2024.

BPD Ontwikkeling BV en gemeente Westland staan nu aan de vooravond voor het ontwikkelen van het laatste deelgebied, de Havenbuurt.

Op donderdag 11 januari organiseren gemeente Westland en BPD Ontwikkeling een inloopavond in het kader van het bestemmingsplan Havenbuurt in evenementenlocatie De Rank, Van Weelystraat 2 te De Lier). U bent van harte welkom om u te laten informeren over dit bestemmingsplan en zien uw inschrijving daarvoor graag tegemoet. Vult u daarvoor de onderstaande velden in. Graag tot donderdag 11 januari 2024!

"*" geeft vereiste velden aan

U bent:*

E-mailadres*
Met hoeveel personen verwacht u te komen?
Uw persoonsgegevens*
Voor het organiseren van dit evenement gebruiken wij een beperkt aantal van uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld om de toegangscontrole te kunnen uitvoeren. Ook kunnen er tijdens het evenement foto’s of video opnamen gemaakt worden. Als u hier geen prijs op stelt verzoeken wij u dit bij de fotograaf en bij ons vooraf aan te geven. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacy statement.