Informatiebijeenkomst
herontwikkeling
Connexxion-terrein

Donderdag 30 maart 2023, 17:00 – 19:00 uur
Locatie: Connexxion terrein (Houtwijklaan 20 t/m 24, Den Haag)

Meld u hieronder aan

Registreren

Houtwijklaan 20 is het terrein waar lange tijd Connexxion gehuisvest was. Het afgelopen jaar heeft BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling in goede samenwerking met een vertegenwoordiging van buurtbewoners gewerkt aan een nieuwe invulling voor deze locatie. Stedenbouwkundig bureau SVP heeft een plan opgesteld met stedenbouwkundige uitgangspunten, waar alle betrokkenen zich goed in kunnen vinden. Wij delen deze plannen nu graag met u en overige buurtgenoten.

Op donderdag 30 maart organiseren wij een informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van het Connexxion-terrein. Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor omwonenden. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u een beeld van de plannen. Ook kunt u vragen stellen en nadere toelichting krijgen.

Wij stellen de inbreng van omwonenden zeer op prijs. Mocht u aanvullende ideeën hebben dan horen wij dat graag.

Hieronder kunt u zich inschrijven voor 30 maart. Wij kijken uit naar uw bezoek!

"*" geeft vereiste velden aan

U bent:*

E-mailadres*
Met hoeveel personen verwacht u te komen?
Uw persoonsgegevens*
Voor het organiseren van dit evenement gebruiken wij een beperkt aantal van uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld om de toegangscontrole te kunnen uitvoeren. Ook kunnen er tijdens het evenement foto’s of video opnamen gemaakt worden. Als u hier geen prijs op stelt verzoeken wij u dit bij de fotograaf en bij ons vooraf aan te geven. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in ons privacy statement.